Weekend 2-4 September

Den här helgen har jag gjort lite olika saker.
Fredag
Jag hade möte med Oliver som jobbar på rekryterings firman CPL. Det var rätt skönt att träffa honom och bara prata face-to-face för vi har endast haft telefon kontakt innan. Han sa att jag inte behövde vara orolig, att jag kommer få ett jobb med mitt cv. Det var skönt att höra, en annan sak som var bra var att han hade ett stort företag som ville anställa, eftersom inget är officielt än så kan jag inte skriva vilket. Men han sa att han definitivt kommer lägga in mitt cv där så får vi se vad som händer. Jag kommer däremot fortsätta att söka andra jobb också, kan inte förlita mig på en person bara!
Det var även utgång i fredags. Riktigt skoj var det! Vi gick till en ställe jag inte varit på förrut. Lillies Bordello, ett ställe där kändisarna hänger. Stället var fint och det var roligt att ha varit där men ack så överskattat!
Ett plus i kanten för Füsball bordet dock!

Lördag
I lördags gick vi till Olle, Moas och Ruths kompis. Han bor i en företagslägenhet där de har pool och ångbastu. Så vi gick dit och badade och bastade lite, jätte skönt! Sen så var jag med Christian på kvällen :) <3
Söndag
Igår åkte vi ut några stycken till en outlet som ligger i Kildare, en halvtimmes tågresa från Dublin. Det var grymt bra, jätte billiga och fina kläder på Ralph Lauren och min favvo affär var också där Jack Willis som också hade låga priser! Jag hade dock inte så mycket pengar (lönen den 7e är väldigt behövlig och efterlängtad!) så jag köpte bara ett par långa spring tights för 24 euro!
Det var jätte smidigt att åka dit, tog tåget och sedan vänta på en shuttel buss som körde oss till stället
Som vanligt i Ireland så började det spö regna från ingenstans...
...lika snabbt som det började regna, lika snabbt blev det också strålande solsken!
Sen blev det dags för lite Starbucks
Jätte gott te hittade jag, camomill orange! Värt att testa!
Jag tycker att affärerna är så himla fina här i Ireland, jag älskar när de lägger ner lite extra omtanke på inredningen och inte bara lägger fram kläderna på ett vitt bord och har ett svart skynke för omklädningsrummen.
HACKET har förstått grejen, de har sytt tyget som tyget på en kvaj, har fina tapeter och massa fina gamla fotografier i hela butiken .
Tror den här butiken hette Superdry, hade häftig belysning och gamla bensindunkar lite här och var.
Ted Baker har alltid lite lyxig inredning. Jag gillar lamporna de har i taket!
Älsklingsbutiken Jack Willis kan man alltid lita på att de har fin inredning i alla deras butiker.
Sen var det slutshoppat. Jag måste tillbaka i oktober igen för då har de gjort nya inköp och då har jag förhoppningsvis mycket mer pengar på kontot ;)
Kanske märks det vilken favvo affären var för dessa herrar :P
Lite ordlekar är alltid lika kul ;)
Sen blev det en promenad hem från tågstationen!
På kvällen gick jag med Marcus och Christian och åt buritas på ett nyöppnat ställe.
Det var så himla gott helt galet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0