Big decision to make!

Det är mycket som rör sig i mitt huvud nu! Jag fick reda på att jag gick vidare till tredje och sista steget igår för rekryterings rollen och sammtidigt fick jag reda på att mina chanser att få det andra jobbet som låg "far far away" har ökat! Det enda jag behöver göra för att få det jobbet är att få in ett sälj, alltså signa upp en kund.
Jag test ringde förra veckan bara två timmar och fick 3 intresserade som ville att jag skulle ringa tillbaka, så det borde inte vara några problem att få ett sälj.
Jag fasar dock lite för att berätta detta till mamma min :P
¨¨
När allt är klart och alla papper påskrivna så ska jag berätta vilket jobb det gäller och vart det är!

The productivity continues

Idag när jag kom hem efter jobbet hade jag ingenting på schemat, jag hade inte lovat bort mig till någon. Rätt skönt måste jag säga. Men denna sköna känsla varade i kanske max 1 timme. Sen blev jag uttråkad och var tvungen att göra något vettigt. Jag började helt enkelt att sortera alla mina bilder som jag har tagit sen jag flyttade hit till Dublin och överförde dessa till hårddisken!
Känner mig riktigt nöjd nu och helt slut, nu kan jag somna med gott samvete ;)

Lazy Saturday, Productive Sunday

I lördags gjorde jag inget vettigt kan jag inte påstå! Jag och Ruth låg hemma och kollade på filmer hela dagen. Vi fick dock nog kl 12 på natten och bestämmde oss att vi skulle gå utanför lägenheten! Vi gick ut och fotade Dublins coola gator, när jag säger vi menar jag Ruth, jag var mest där som moraliskt stöd! Vi var ute från 00.00 till ca 1.30 :p Fick några riktigt bra bilder, trots att det blåste orkan vindar och det knappt gick att komma fram!
Bilderna får ni dock se i ett annat inlägg, när mäster fotografen, Ruth, har redigerat dem!
¨
I söndags däremot tog vi igen för att ha varit så lata på lördagen. Jag, Moa och Ruth gick till en gata i Dublin där det tydligen är lagligt med street målningar.  Väggarna och marken var täckt med street måldningar, rätt fräckt!
Moe
Sen var det dags att ta tåget och åka till Monkstown och gå på svensk jul marknad :) Väldigt mysigt måste jag säga, lussebullar, våfflor, peppar kakor, glögg och lucia tåg. Nu längtar jag verkligen tills jag kommer hem till jul :)
Se vad alla blir glada utav att få lite våfflor!
Såg en cool kyrka på vägen hem, ser ut som ett litet slott!

God morning Saturday

Igår var bra grejer! Det var jätte kul på Market Bar med jobbet. Lärde känna lite folk från danska teamet som vi hängde med. Alltid roligt med nytt folk!
Massor med god mat! Älskar tapas!
Sen var det dags att dra vidare till Krystle och där efter Café en Seine
Går 5 shotar snabbare att dricka upp än en stor öl?
Svar: Nej
Imorse när jag vaknade mådde jag förvånansvärt bra! Vaknade 11.00 kollade på ett avsnitt 90210 och sedan gick jag in hos Ruth och kollade hur hon mådde. Hon mådde också prima så det blev till att baka scones och havregryns gröt till frukost! Jag älskar våra frukostmornar :)
Improvisation till att smälta smör? Kreativiteten är oändlig!
Vi gjorde det även lite mysigt med vår brasa haha :P
Lördagen börjar bra. Vad som kommer hittas på härnäst återstår att se.

MarketBar

Idag ska vi ut och äta med jobbet! Det kan bli roligt och om det inte blir kul så blir det gott iaf :D Vi ska till en tapas restaurang, Marketbar. Jag gillar verkligen det stället. Vissa säger att det har varit en slakt lokal innan och andra säger att det har varit en fabrik där de tillverkade träskor.
Vad det än har varit innan så är det en cool lokal ;)
Efter denna goda middag ska jag och Ruth hem och chilla och byta om för att sedan bege oss till ute stället Krystle, de firar 5 år så det kommer vara live musik och gratis drinkar och vi är uppe på gästlistan. Detta kan bli en bra fredag :)

Crack Bird

Igår var jag på en andra intervju för positionen som rekryterings konsult! Var dock en timme för tidig, lite pinsamt :P Men men fick snällt gå och komma tillbaka den rätta tiden haha, de kommer komma ihåg mig iaf!
¨¨
På kvällen sedan mötte jag upp Christian och Marcel för att äta middag på Crackbird! Älskar det stället! När vi skulle hem sen regnade det helt galet mycket! Den här gången blev det dock inte översvämmning som jag vet :P

X-mas in Sweden, New Years eve in Brussel

Nu är biljetter bokade till Sverige över jul :D När alla bor på varsit håll blir det extra mysigt att samla alla över julen. Man uppskattar det extra mycket nu! Jag längtar så tills jag får träffa alla, ska bli jätte kul!
¨
12 slaget kommer firas i Bryssel. Det ska också bli hur kul som helst! Det nya året får jag fira med med syster yster och några kompisar! Blir så glad när jag tänker på det!! Bryssel har jag aldrig varit i heller så det ska bli fräkt!
¨
Kom på igår kväll att jag inte har bokat någon biljett tillbaka till Dublin från Bryssel. Försökte göra det men det gick inte vägen, troddde ett tag där att jag skulle vara tvungen att stanna där ;) Idag försökte jag igen och lyckades till min glädje hade de även sänkt priset, score!

Baby steps

Hade en telefonintervju idag för rollen som Business Development Consultant. Intervjun har varit planerad att ha flera gånger men de har fått förhinder varje gång så idag ringde de till min förvåning. Jag måste säga att det var den svåraste intervjun jag haft hittills. Jag brukar alltid ha svar på tal när det gäller intervjuer men den här var one of a kind. Inte bra! Det här jobbet kan jag nog glömma. De har desutom 4 steg, det här var andra steget kanske därför det var lite svårare. Om det bara blir svårare och svårare så är jag körd!
¨¨
Igår fick jag reda på att jag har gått vidare till andra steget för rollen som Rekrytering konsult. Jag ska träffa managern på torsdag, rooligt! Det är tre steg så jag är halvägs nu. Så himla jobbigt med dessa steg, tar så lång tid! Men det här är ett jobb jag verkligen vill ha, verkar så roligt!
¨¨
Det andra jobbet för rollen som sälj agent har jag inte hört något från än, de är så sega. Men jag väntar med att tjata på de innan jag vet hur det går med rekryterings jobbet! Jag vill ju ha det här jobbet också så det blir jobbigt om jag måste välja mellan dessa två.
¨¨
Sen så finns det en till möjlighet till ett fjärde jobb men det kan jag inte berätta om än för det är inget som är spikat och det är lite större grej för det är inte i Irland utan far far away :)

Calm weeekend

Den här helgen kan jag inte säga att jag har gjort något vettigt. Jag har bara kollat på massa serier, Burn Notice, eller Notice Burn kanske den heter? Hmm, i vilket fall som helst så är den jätte bra.
Fikade med Moa och Ruth på lördagen. Vi hittade ett jätte mysigt café vilket inte är så lätt att hitta här i Dublin. Dock inga soffor men mysig atmosfär.
Putsade även mina fin fina skor i helgen
Söndagen var jag på Queen of Tarts med Christian och en kompis till honom, älskar det stället! Sen gick vi lite på stan och avslutade dagen med en söndags bio, of course!
Trodde dock den skulle vara bättre. Den var bra i början men sen så bara flöt den på utan någon direkt mening. Besviken! Efter bion gick jag jag hem och gjorde lite havregrynsgröt och kollade på 90210, mycket bättre :p

30min left, lovely weekend here I come!

Snart snart snart! Idag har varit en väldigt produktiv dag måste jag säga. Har jobbat med olika cases men det är fredag, det är oftast inte så mycket att göra på jobbet då. Därför har jag tagit mig friheten att ändra lite på min blogg! En helt ny värld har öppnats för mig, man kan ju ändra massor! Jag vet, sent ute med hela blogg grejen men men that´s me ;)
Den här helgen blir det nog inte så mycket festande, pengar måste sparas! Därför blir det kanske bio ikväll och några drinkar ute imorgon eller kanske äta på någon cool restaurang, vem vet? Vet aldrig hur helgen slutar så det är bäst att inte planera något!
Stay tuned ;)
KLICKA HÄR

Friday once again!

Igår var det bra grejer! Även om det tog emot som bara den så gick jag till gymmet efter jobbet. Jag tog på mig mina nya träningskläder som jag fått av Babolat, jag kände mig så profsig i dem, de satt så bra. Nästan så att jag kände att jag jag inte behövde träna :P Jag kanske har sagt det förrut men det gör väldigt mycket att ha på sig snygga träningskläder på gymmet, man känner sig mycket bättre och vill träna hårdare!
¨¨
Jag tränade stenhårt, körde mage, rumpa, armar, bröst och sen avslutade jag detta med 20 min powerwalk! Träningsvärk idag? Yes indeed! Men det är bra! På måndag är det dags igen ;)
När jag kom hem, lagade jag lite mat och la mig på soffan med en stor mjuk filt och kollade på film, Midnight in Paris. Den var helt ok.
¨¨
Idag är det fredag vilket är jätte skönt! Jag väntar fortfarande på att ett företag ska höra av sig och meddela om jag fått jobbet eller inte. Ska ringa de idag och kolla! Nu har det gått så lång tid så att det känns som om svaret kommer bli nej men men, vi får se. Lite fredags tur kanske jag har med mig!
Några av kläderna jag har fått :)

It´s all up to you now, Actimel!

Inatt frös jag jätte mycket och nu sitter jag här och känner av lite i halsen och fryser nu med! Jag orkar inte bli sjuk! Jag dricker actimel varje morgon i hopp om att jag ska hålla mig frisk, jag tror blint på den där lilla yogurten. Nu är det upp till den att bevisa vad den går för!
Gör mig frisk!!!
Det är såhär jag ser på min actimel, det är som en trogen vän, hjälper en i nöd ;)

Feel so rested!!

Idag var en bra morgon! Vaknade 9.45, satte på musik, gjorde lite havregrynsgröt, tog tid på mig att göra mig i ordning och tidsoptimist som jag är fick jag springa till bussen för att hinna!
Nu har jag fått upp ögonen för att ändra bloggens utseende lite. Jag har alltid trott att det är svårt och massa koder överallt, eftersom jag inte är så teknisk av mig har jag inte ens försökt prova mig på det. Men igår tänkte jag what the hell!
Jag och Ruth ska ut och fota antigen den här veckan eller nästa så då kommer jag ha en coolare header! Den här är bara temporär ;)

Sleeping in tomorrow!

Snart är även den här tisdagen slut, skönt faktiskt! Det har gått ganska segt idag.
Idag så skulle jag och Ruth ut egentligen eftersom det är tisdag och då är en väldigt bra klubb öppen "Deicys" allt kostar 2 euro typ och när man är där känns det som en lördag. Men eftersom vi är så förnuftiga så struntar vi i detta och är hemma och fixar Ruths CV, mycket bättre! Kollar kanske även på en film eller två!

Eftersom vi båda tog en halvdag imorgon så blir det sovmorgon! Så skönt! Sova till 9.00 istället för 05.30. Det gör skillnad ska ni veta!
¨¨
Såhär kommer jag ligga imorgon! Ska bli så sköönt.
Sovmorgon på en vardag, den lyxen har jag inte kan jag lova er!

The addiction is huge!

Igår var det taco kväll hos Moa, jag behöver nog inte säga att det var helt galet gott! :D
Jag och Ruth kom hem rätt tidigt så jag la mig i sängen vid 10pm. Det kändes dock fel att somna så tidigt så jag satte på min dator och började kolla på serier. 90210 är en för jäkla bra serie, började från säsong 1 avsnitt 1! Mitt mål är att gå egenom alla avsnitten och säsongerna. Ja jag vet, jag är sen med att kolla på den! Men bättre sent än aldrig ;)
Jag somnade dock medan jag kollade på serien, märkte det inte förren jag vaknade i morse och såg datorn urladdad bredvid mig i sängen, fail.

Drinks, House warming party, movie

Den här helgen har varit fin! Jag fick dock jobba rätt mycket med min presentation som jag hade idag på morgonen. Jag skulle göra en power point presentation och ha en intervju för rollen som rekryterings konsult. Jag höll på med den här presentationen nästan hela helgen vilket inte var så kul. Men planerar man allt rätt så hinner man med ganska mycket ändå ;)
I fredags åt jag min första rätt av fish and chips. Vi gick till ett lite dyrare ställe där de hade blivit utnämnda i Michelin Guiden för deras fantastiskt goda fish and chips. Jag måste säga att det var fantastiskt gott!
Efter detta gick jag med lite kompisar till ett ställe och drack drinkar.
Jag drack två super goda drinkar! De var så goda så att jag var tvungen att skriva ner ingredienserna :p
Atlantic
Captain morgan´s spices rum, amaretto, blue ccuracau, lime and apple juice
Atomic Dog
White rum, Midore, Malibu, Lemon and Pineapple Juice
Lördagen jobbade jag på min presentation ett tag, sen så gick jag och mötte upp Christian och två kompisar på det gudomliga cafeét Queen of Tarts! Jag har aldrig varit där förrut men shit vad goda tårtor de hade. Jag tog en bär paj med smuldeg. Man får så stora bitar och så klumpiga eftersom det är hembakat mmmmm så gott!!
Vi körde lite omvänt i lördags, först gick vi och åt dessa goda tårtor sen gick vi och åt riktig mat :) Bara för att vi kan.. Jag och Chrisitan gick till, The Counter. Där får man ett papper och en penna så får man fylla i vad man själv vill ha för ingredienser på hamburgaren. Jag gillar ideén skapt mycket.
Sen på kvällen hade jag och Ruth en liten inflyttningsfest i vår nya lägenhet :)
Moa alltid lika söt :)
Sorry Ruth, din blev lite suddig. Inte meeeeningen!
Söndag blev det att öva in presentationen hela dagen och sen en bio på kvällen :)
Filmen var riktigt grym, kanske inte världens bästa story men den var cool!
Idag är det måndag och arbetsdagen slutar om 20 minuter! Längtar! För ikväll blir det taco kväll hemma hos Moa, sååååå gott! Älskar tacos!

Continuing to collect adult points!

Jag fortsätter att samla vuxenpoäng. Igår gick jag och köpte internet för min dator, helt sjukt! Den fasta kostnaden bara växer och växer, lite läskigt eftersom det är jag som ska betala allt haha. Men förhoppningsvis blir det inte så mycket mer nu. Jag fick värsta bra dealen i alla fall! Säljaren kom ihåg mig från förra gången då jag köpte abbonemang till mig telefon som var för typ 4 månader sen. Det kallar jag bra säljare! Å andra sidan gör jag ett ganska bra intryck på folk haha eller det är vad jag vill tro i alla fall!
Den där lilla stickan ska jag hålla hårt i kan jag lova, precious!


Amazingly good weather

Idag är det sol sol och mera sol! Och vet ni vad, det har varit det hela dagen, fantastiskt!
Efter att jag och Ruth hade ätit vår dagliga dos av soppa till lunch så gick vi en promenad runt byggnaden på jobbet. Kollade lite på svanarna, lite kaniner som skuttade omkring jaaa det hela känns lite som ett naturreservat här :D

Cribs view!

Som lovat så kommer bilder på lägenheten här :D'
Här kommer vi storm trivas! 

Love our new place

Det känns äntligen som att jag har ett riktigt hem nu. Det har inte kännts så sen jag flyttade hit till Dublin, 6 månader sen.
Visst jag trivdes i förra lägenheten jag bodde i också men eftersom jag delade den med två personer jag inte kände så kunde jag aldrig få in känslan att det var mitt hem. MEN nu är det andra bullar!
Efter jobbet känns det kul att få komma hem och inte vara ute hela kvällen utan faktiskt bara ha en filmkväll hemma och somna på soffan sådär skönt, det var ett bra tag sen jag gjorde det kan jag säga er. Somna på soffan är väldigt underskattat!
¨¨
Igår när jag kom hem så jobbade jag lite på min presentation. Sedan bakade jag och Ruth scones :D Eller okej jag gjorde inte så mycket, Ruth gjorde det mesta men jag var där som moraliskt stöd! Super goda blev de!
Ruth bakar i sin underbart sköna XL One piece! Lite avis faktiskt. Skulle inte sagt nej till att ha en.
Hon gör flitigt reklam för Tyra medan hon bakar också! Bra Ruth!
Scones med kanel och nötter, helt galet gott! En film på detta och kvällen var komplett!

The Green Door

Rätt sida på veckan idag yeyy!
Igår var det upp packning på hög nivå jätte tråkigt och jätte jobbigt men det blev super fint när allt var klart!
Idag finns det inte så mycket att göra på jobbet så jag har hunnit med massa saker som jag var tvungen att fixa vid sidan av jobbet.
Vi tog massa kort på lägenheten igår men sen så glömde vi minneskortet hemma och eftersom vi inte har något internet i lägenheten kommer bilder på lägenheten upp imorgon :D
Men tills dess så kan ni få en liten preview. Alla dörrar i Dublin har olika färger, vi fick den gröna :)

I Love Changes

Igår flyttade vi hela eftermiddagen! Gud så stressigt och jobbigt det var! Men det var skönt när vi hade fått in allt och gått och köpt kina mat och satt oss i lägenheten och andats ut. Det var en härlig känsla! Jag älskar förändringar, jag blir så pigg och glad när något nytt sker i mitt liv, när något förändras :D
¨¨
Idag blir det att packa upp allt. Började lite igår men det tog aldrig slut! När jag var halvt klar med en väska av kläder vände jag mig om och där stod 2 till! Men det ska påpekas att det är fina kläder, slänga eller ge bort finns inte på kartan!
¨
Det här blir lite av ett sista minuten inlägg. Det har varit saker att göra på jobbet hela tiden men men sånt som händer ibland. Vi ska ta kort på lägenheten med Ruths systemkamera i dagarna så då får ni se vår underbara lägenhet! Det roliga är att både jag och Ruth blev så förvånade att lägenheten var så fin. Den var mycket finare andra gången vi såg den! Tur det va haha.

M&M = Moving Monday

Idag är det måndagen men stort M.
Idag är dagen då allt händer.
Idag är dagen då Tea och Ruth flyttar ihop! :D

Väskorna är packade och väntar på att förflyttas från en lägenhet till en annan. Det blev rätt mycket saker tillslut. Av någon anledning tror jag alltid att jag har mindre än vad jag egentligen har. Ska tänka på detta nästa gång jag står framför garderoben och har ingenting att ta på mig ;)
Det blev två mega stora väskor, tre stora påsar, två gymbags och en mindre väska (handbage form). Vet inte vad allt kommer ifrån! Utmaningen var dock inte att packa ner allt utan utmaningen blir att flytta över allt!
Planen för dagen ser ut såhär:
* Träffa vår landlord, Sonja, 5.15pm för att få nycklarna till lägenheten.
* Åka hem, kolla med tjejen som jobbar i receptionen om hon kan boka en taxi.
* Lasta in grejerna i taxin och åka till Ruth så hon också får lasta in allting.
* Sen blir det bara att konka upp sakerna!
Vår lägenhet ligger uppe på den här gatan. Location Location Location :)
Att bero på ingenting. Kolla vilken häftig dörr jag såg i helgen. Helt random. Jag vet inte hur man öppnar den men jag såg någon gå in genom den. Så cool!

Super nice weekend!

Den här helgen har varit super duper bra! Det känns som om den har varit jätte lång :D
Vi tar den från början:
Jag gick med lite kompisar på bio. Fredags bio är alltid nice! Man är trött efter veckan som gått, man vill vakna upp pigg på lördagen för att få ut så mycket av helgen men man vill fortfarande hitta på något på fredagen jaaa då är bio ett väldigt bra fredags nöje gott folk!
Vi såg filmen Maschine Gun Preacher. Att tyda på namnet och bilden verkar denna film bara handla om en sak, vapen. Men så var inte fallet lyckligtvis. Den var hur bra som helst. Utspelas på en verklig händelse, en man som bygger upp ett barnhem i hmm afrika? Jag är så dålig på de länderna, men men det spelar ingen roll. Den var jätte bra iaf och måste ses!
I lördags vaknade jag pigg som aldrig förr! Gjorde upp värsta planen på morgonen, Filip gick och köpte frukost, Christian gick och gymmade och jag låg kvar i sängen. Sen så gjorde vi i ordning frukost och åt medan solen sken utanför, mmmm fin lördags morgon (12.00)
Sen på dagen satte jag mig på Starbucks och filade på en presentation som jag ska ha den 14e nov. Jag har sökt en roll som rekryterings konsult och ska jag ha intervju +en power point presentation om hur jag skulle gå tillväga för att locka några Dutch människor till en roll på HP. Rätt kul uppgift, får använda mig av mina marketing skills jag lärde mig på Sälj och Marknads Högskolan ;) När jag satt på cafét och knappade på min dator så slog det mig, vad roligt det är att plugga egentligen. Jag ska nog göra det till hösten nästa år :)
På kvällen gick vi några stycken till Fallon and Byrnes, till deras vinkällare. Det var första gången för mig i lördags och jag älskade det! Dit ska jag ta med mamma och pappa när de kommer på besök :D
Trevlig lördag :)

I söndags var det jätte skönt väder här i Dublin, solen värmde på rätt bra! Så jag och några kompisar bestämde oss för att ta en lång promenad! När vi gått en bit, satte vi oss på en bänk, slöt ögonen och riktade huvudet upp mot solen. Där satt vi ett tag och värmde oss. En väldigt bra start på söndagen måste jag säga!
Efter detta gick jag och Christian hem till mig för att hjälpa mig packa eftersom jag ska flytta idag :D Allt som allt gick packningen på ca 1h. Massor med kläder och skor men allt gick förvånansvärt snabbt! Sen bjöd jag honom på en stor fika som tack för hjälpen :)
Vi hann också med en bio i söndags, In Time. Den var bra. Jag gillar ideén med filmen. Men de kunde gjort den lite bättre. Ingen film man måste se men kan va kul att ha sett den.
Efter bion gick jag, Christian och Marcus till ett jätte nice ställe för att äta något, Nandos (ny öppnad). Jag vet inte riktigt vad jag kan kalla restaurangen men de hade allt från, pitabröd, fajitas, hamburgare och sallad, sen kunde man välja vilket kött man ville och vilken sides man ville. Jätte gott var det! Första gången jag var där men definitivt inte sista

Movie Thursday :D

Igår när jag sa att jag skulle på intervju och grillas så övedrev jag en smula för spänningens skull. Men det var precis vad som hände. Jag hade intervju i längre än 1h. Hon frågade enbart frågor som man var tvungen att tänka efter länge på att svara och när man gett ett svar så kom en följdfråga på det. Jag var helt slut efteråt! Jag hoppas verkligen att jag får det jobbet för det verkade hur bra som helst och kontoren var jätte fräscha. Jag hoppas speciellt att jag får det efter den grillningen så allt inte var förgäves :P
När jag sedan skulle hem var det jätte varmt i Dublin, perfekt höstdag :)
På kvällen mötte jag upp Christian för att gå på en bio dejt :) Såg filmen The Tower Heist. Den var jätte bra. Det handlar om en man som ska göra investeringar åt folk men blåser de på pengar. Den var rolig, se den!
Efter bion stötte jag ihop med mina små kompisar Alvin and the chipmunkes :P De skulle tydligen också på någon film.

There´s a light in the tunnel

Idag ska jag på en andra intervju för ett företag! Hade en telefon intervju för någon vecka sedan och nu ska jag träffa sales managern och några andra snubbar. Ska bli intervjuad (grillad) på både engelska och svenska. Det var ett tag sen jag blev intervjuad på svenska nu så är lite nervös hehe. Åker om en timme från jobbet, har halvdag. Förhoppningsvis så tar inte intervjun så lång tid, (förhoppningsvis inser de att de behöver mig och ger mig jobbet direkt:p) och jag kan komma hem mycket tidigare än vanligt!
¨¨
Det går bra nu! Fick precis ett mail i skrivandets stund om att dem som jag hade en intervju med igår (spanska rekryteraren som jag inte förstod någonting hon sa) vill ha en andra intervju. Den här gången med managern. Hoppas hoppas han inte är spansk han med!!

Busy day!

Idag har det varit väldigt mycket att göra på jobbet. Kan inte riktigt dela med mig varför för vi får inte ge ut sån info men det har varit rätt stressigt!
Jag hade också en telefon intervju idag. Först skulle hon ringa 10am men tog fel på tidszonerna så bestämmde vi en ny tid men så var hon sen på det också och ringde en kvart senare. Intervjun kändes inte alls bra bara för att det blev som det blev och pricken över i.et så pratade hon med en stark spansk brytning så jag kunde knappt förstå henne. Inte bra, inte bra!
För att få ut min frustration så ska jag träna idag efter jobbet! Måste ta nya tag, för imorgon ska jag på en andra intervju för ett annat företag! Jag har snart blivit mästare på intervjuer ;)

Jobs, going forward!

Den här veckan börjar väldigt trögt. Även om det är mycket på gång nu så går jobbadagarna väldigt segt. Varje minut på jobbet känns kan jag lovar er.
¨¨
Jobbsökandet går i alla fall frammåt.
- Väntar på svar på från en intervju jag hade förra veckan om en sälj position. Ska ringa de imorgon och kolla hur det går för dem :) Jobbigt frammåt? Yes, indeed :p
- Telefon intervju med ett nytt företag imorgon, sälj position.
- Intervju och presentation för ett företag om 2 veckor 14e & 15e, rekryterings position.
Jag tänker att något av dessa 3 jobb måste jag ju kamma hem!

RSS 2.0