Kidnapping on a high level

När jag kom tillbaka från lunchen idag såg jag denna lapp ligga på mitt skrivbord!
Men efter att ha betalat 500 riksdaler till Jonas som snodde min Skelator så kunde jag glatt sätta tillbaka den på sin plats igen där den nu hänger så glatt!

Halloween is fun again! :D

Jag har fått upp ögonen för Halloween igen! När jag bodde i Sverige såg jag det som en överskattad kväll men det var nog enbart för att man inte vågar klä ut sig och i Sverige, vågar inte gå all in! Här i Dublin är det helt andra grejer! Efter den här helgen har jag ändrat min uppfattning helt, jag älskar Halloween :)
Utklädnaden blev, Lilla Rödluvan
Seriösa förberedelser
Kort innan strid togs
Lördagen blev väldigt lugn! Väldigt lugn! Vi gick och köpte frukost och massa chokladkakor och chips och låg hemma och kollade på dokumentärer hela dagen. Det var många som gick ut både fredag och lördag men jag vet inte om jag skulle klarat av det! Såg filmen The Ides of March på kvällen! Den var jätte bra!
Jag tror min favorit skådis har blivit Ryan Gosling! ;)
På söndagen vaknade vi utvilade, så skönt! Vi gick och handlade frukost, köpte ägg, korv, scones, crossanter, smoothies och massa annat gott :D Det var jätte milt väder i söndags här i Dublin, älskar det!
Resten av söndagen tillbringades på stan. Jag köpte 1TB extern hårddisk! Killen som jag delar lägenhet med har massvis med filmer hos sig, så jag tänkte överföra "lite" :D Måste hinna överföra allt jag vill ha innan jag flyttar! Läääängtar

Halloween candy @HP

Fick massa godis här på HP :)
Jag skulle stå för fika idag på mitt desk eftersom de är fredag och varje fredag ska någon ta med sig fika. Men jag glömde att ta med mig! Räddningen kom däremot i morse, det var några som gick runt och delade ut massa godsaker! Jag slapp därför undan den här veckan men har lovat att ta med mig på torsdag istället!
Här är lite av godiset vi fick:

PANIC, Halloween what to wear?!

Senast jag gick på en Halloween fest var i lågstadiet i 5an eller kanske ännu längre bak i tiden. Då var de oskrivna reglerna lätta att tyda, tjejerna skulle vara häxor och killarna vampyrer. Men idag! När man är 22 år gammal och har inte gått på en Halloween fest på typ 11 år har de där oskrivna reglerna blivit väldigt mycket svårare att tyda!!!! VAD SKA MAN HA PÅ SIG?!?!?!
Jag tänkte först vara hon tjejen från "The ring", läskigt=Halloween? Men NEJ, festen jag ska gå på idag ska tydligen alla vara "roligt" klädda. Har ni kollat i affärerna vad tjejer har för val på utklädnad, sexy nurse, sexy vampire, sexy nun, sexy sexy sexy!
Det här ska vara något roligt, men den roliga känslan har gått ur mig lite.
¨¨
Igår efter jobbet gick jag, Moa och Ruth först till Butlers för att ta varsin kaffe. Man får en pralin till kaffet också :) gott!
Sen så skulle Moa klippa till luggen lite så jag och Ruth hängde på. Vi gick till en jätte fräck frisör salong. Jag ska klippa mig där enbart för att det såg coolt ut där inne och för att personalen var fint klädda! :p
Sen var det dags för att shoppa Halloween outfits. Det här var igår när jag fortf såg ett ljus i tunneln.
Ruth som transa?
Jag som hmm 70tal?
Idag fortsätter letandet. Det får bli någon panik outfit. Hoppas att jag hittar något!!!!!!!!

New flatmate: RUTH :D

Jag och Ruth har äntligen bestämmt oss för en lägenhet nu! Så rooooligt! Det tog inte så lång tid att hitta en lägenhet, lite mindre än en vecka men vi gick på ganska många vinsningar och kollade på rätt många lägenheter på nätet!
¨
Lägenheten vi tog är modern, mitt i stan och prisvärd, allt detta = Perfect!
När vi ringde och sa att vi ville ha den sa landlorden att vi kunde flytta in först 21 November vilket skulle strula till det rejält för oss eftersom vi båda måste ut ur våra rum den 4 November. Hon skulle kolla på det och ringa tillbaka. Tillslut sa hon att hon fixat så vi kunde flytta in den 7e November. Jag hoppas att jag kan få stanna i mitt nuvarnade rum de 3 extra dagarna annars så får jag sova hos Ruth så länge eller lösa det på något vänster :)
Jag ska visa kort på lägenheten när vi flyttat in.
FLATMATES :) We gonna have so much fun Ruth!!

This day feels like two

Den här dagen har nog inte kunnat gå långsammare än den har gjort idag. Jag kollade på min havregryns skål från imorse och det kändes som om jag hade ätit den igår! Helt galet. Har haft grejer att göra hela dagen men tiden har inte gått snabbare för det. 10 minuter kvar av dagen, trodde aldrig att klockan skulle orka ta sig fram till 16.00. Men efter jobbet så ska jag ju göra massa roliga grejer så det är ingen idé att vara negativ ;)

24h, every hour counts

Idag började dagen med att jag kom 30min sent till jobbet. Missade min buss med 1 minut! Så typiskt. Även om jag la mig hyftsat tidigt igår så är jag så sjukt trött idag. Men ingen tid för vila här inte!
¨
Idag efter jobbet ska jag först hem och städa mitt rum lite, plocka undan lite saker, för de ska ha visning för det eftersom jag ska flytta därifrån :) Sen så ska jag på bio med Moa! Vi går på tidiga bion idag. Jag gillar att gå på tidig bio eftersom man känner att man fortf har kvar lite av dagen när filmen är slut. Eftersom ingen timme av dagen får gå till spillo ska jag träffa Christian efteråt. Han är hemma nu, rooligt! :)

Apartment search part2

Idag fick vi både ett bra besked och ett sämre.
Vi kan börja med det dåliga! Vi kollade på en lägenhet i helgen, jag och Ruth, vi fastnade direkt för den! Den var perfekt. Men oturligt nog så fick några andra den eftersom de var där före oss och hade företräde, så orättvist.
¨¨
Den bra nyheten är att vi fortfarande har en lägenget som vi tycker om och som är central och modern. Vi smsade landlorden idag och frågade om den finns kvar och hon svarade "Yes" :p.
¨¨
Det dumma är att när vi nu har sett vilka lägenheter vi kan få, får vi svårt att bestämma oss! Damn it! Det kommer ju ut nya och fräscha lägenheter hela tiden!! Det är så svårt att säga "okej den kör vi på!".
¨¨
Vi mailade med en om den här lyan:
Landlorden bor i London men skulle flyga över för att visa oss lägenheten. Men har inte hört något mer!
Skulle nog vara för bra för att vara sant om vi fick den här pärlan!! :)

Raining a little bit?

Igår regnade det lite här i Dublin, no biggie.
En buss chafför som trotsade vädergudarna och tog ut bussen på en tur ändå.
I det gigantiska köpcentret Dundrum!
MEN trots detta regn så kunde det inte stoppa mig, Moa och Ruth för att ha en sushi kväll. Vi träffades på Yamamori, ett ställe där de har jätte god sushi. Där satt vi ett tag. Det var länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde igår. Måndagen började segt men slutade helt perfekt :)


Running for President?

Kolla vad jag såg i helgen!
Jag hade en fantastisk dröm precis när jag flyttade till Dublin att jag hade blivit vald till President, satt och chillade lite med Obama och diskuterade världsproblem. Kommer aldrig glömma den drömmen sweet dreams.
Men efter att ha sett den här skylten så jaa varför inte :p
¨¨
Idag är det en seg måndag. Den drar sig fram, som en trött snigel som inte har bråttom.
Efter jobbet måste jag förbereda mig för en intervju som jag har imorgon. En telefon intervju, gillar inte telefon intervjuer! Men aja det ska nog gå vägen. Sen kl 20.00 ska jag, Moa och Ruth gå ut och äta sushi! Ska bli så gott!

THE weekend 21-23 Okt

Den här helgen har varit väldigt varierande!
I fredags bestämde jag och Ruth för att ha en lugn kväll. Vi gick till Whoolsheed, en sport pub, för att äta deras supergoda nachostallrik! Den var så himla god!
Efter att ha ätit oss proppmätta på nachos gick vi för att handla mat för vi bestämmde att vi skulle göra en brakfrukost på lördag morgon. Kicka igår lördagen åt rätt håll! Och om vi kickade igång dagen åt rätt håll!
Havregrynsgröt och scones stod på frukost menyn.
Scones med haselnötter och mandlar!
Efter att ha ätit den här supergoda frukosten fick vi skynda oss iväg för på dagens schema stod det: Lägenhetsvisningar. Vi gick på 4 visningar. Vi fastnade jätte mycket för två lägenheter som låg mtt i centrum och var riktigt fräscha! En av lägenheterna får vi om vi vill ha den men vi den andra lägenheten var vi tvungna att skicka in en liten beskrivning av oss själva för det var så många som ville ha den. Väntar nu på svar, hoppas hoppas hoppas vi får den!
¨¨
Efter alla visningar tyckte vi att vi förtjänade en belöning eftersom vi varit så duktiga och sprungit runt hela stan för att hinna gå på alla visningar. Vi satte oss på Market bar, en restaurang som jag gillar jätte mycket och tog ett glas rödvin. Sen kom Moa också och gjorde oss sällskap :)
Efter Market Bar var det dags för Ruth och Moa att packa ner lite saker som de skulle ha på sig på kvällen och traska hem till mig där vi skulle göra oss i ordning.
¨¨
Mitt mini mini rum förvandlades till en stor garderob. Kläder överallt!
Notera att jag står tryckt mot vägen för att få med båda på bild! Så litet är rummet :p
Men finns det hjärt rum så finns det stjärt rum!
Sen var det dags för utgång! Lady's night out! :D






Rolig kväll var det! På vägen hem så gick jag och Lucile till Burger king för att äta en meal. När vi ätit klart var vi fortf sugna på någonting mer så vi gick till till McDonalds över gatan och köpte varsin choklad muffins som vi åt på väg hem. Efter det behöver jag kanske inte ens säga att jag somnade riktigt gott :p
Söndagen tillbringades i den här positionen på soffan hela dagen! Haha det roliga är att jag inte ens övedriver. Kollade på film hela dagen och åt massa gott som Moa och Ruth hade köpt med sig innan de kom!


Sleep over Thursday :D

Igår hade jag och Ruth kvalitets tid tillsammans. Super kul var det! Vi gick för att äta något efter jobbet och var sugna på att testa något nytt ställe. Vi gick förbi en kinesisk restaurang och tittade in genom fönstret för att se vad det var för männsikor som satt där. Stället var fullt med kineser som åt god mat, jackpott tänkte vi! Och jackpott blev det för maten var jätte god!
Efter att ha ätit oss mätta av kinesiska grytor gick vi hem till mig för att dricka te och chilla lite
Fick äntligen målat mina naglar!!
Sen så började vi kolla på film (Horton) men båda somnade efter 10 min.
Det var den torsdagen!
¨¨
Nu är det fredag och vet ni vad det innebär :D Fredagsfika!!! Jonas glömde ta med sig fika så han fick bestämmt gå och köpa något! Efter jobbet blir det att gå till Whoolsheed och äta deras berömda Nachostallrik och fortsätta med kvalitets tiden part 2, med Ruthan :p

Söta kaninisarna

Varje gång man ska till matsalen på jobbet så är det en jätte lång gång och en fönster vägg som är mot en stor äng. Varje gång blir vi lika förvånade att det är så många kaniner som springer runt. Vi kollar på de och börjar prata sådär löjligt med en bebis röst så som man gör när man ser något sött djur!
Jag blir väldigt frestad att fånga en sån lite söt kanin och ta med den hem! Kanske får bli när jag har min sista dag här på HP haha.
Idag ska jag göra något väldigt roligt efter jobbet men jag kan inte berätta vad det är. Inte än iaf :p

Happy but dont know why?

Idag har jag gått runt och varit sådär löjligt glad, som om något roligt ska hända. Men jag kom aldrig på vad! I slutet av dagen sa Ruth att hon hade något roligt att berätta. Jag tänkte att det var något i stil med att hennes besökare ökat med 2 pers på hennes blogg eller att hon kom på att hon hade choklad i sin väska som vi kunde dela på, på bussen på väg hem. MEN Ruth hade bättre nyheter än så, större nyheter än så! Hon kom med nyheten att vi nu kan börja leta efter en lägenhet tillsammans :D
Jag har planerat ett tag nu att flytta och hitta något eget place så fort jag har fått nytt jobb. Det här med att dela med två okända männsikor har jag prövat på nu, dags att gå vidare :) Men det skulle inte vara helt fel heller att dela med en kompis heller. Pröva på det också, varför inte.
Jag blev iaf hur glad som helst över denna fantastiska nyhet. Vi kommer ha så mycket kul Ruthski.
Konstigt det där att man känner på sig att något roligt ska hända innan det händer. Lite love, hate känsla på det.
För att ni ska veta hur glad jag blev så kan ni kika på denna video, indisk tjockis pojke som dansar, kan det bli mycket roligare än så? :p

Enough is enough!


Det går inte så bra för mig och Ruth att vakna på rätt hållplats på vägen hem nu när Moa inte jobbar med oss längre! Vi försov oss förrigår igen och vaknade 3 hållplatser för långt!
Igår skulle jag och Ruth inte ens ta samma buss vilket betyder att risken är ännu högre att jag åker för långt!
Jag gymmade äntligen igår, som de flesta vet så finns inte ordet lagom med i mitt ordförord därför körde jag lika hårt som om jag hade tränat hela veckan ut och inte haft uppehåll i två veckors tid. Kan säga att det känns idag, men jag gillar träningsvärk ;)
När jag skulle hem från träningen var jag därför tvungen att sätta klockan då jag trodde att bussen skulle vara framme på min hållplats. Rätt smidigt faktiskt, men fick trycka på snooze ett antal ggr ;)

Tacos at Moe's mansion

Tanken var att träna igår, jag var så sjukt taggad på det! Men som jag nämnde så glömde jag skor, dumma mig! Sen när vi åkte hem spö regnade det och var isigt kallt i luften. Träning var något jag kunde glömma igår.
Därför satte jag mig istället och skrev lite mer på mitt CV som nästan är klart nu. Min deadline är nu på tors. På torsdag ska det vara helt klart, finito! Nu är det sagt, svart på vitt!
På kvällen gick vi till Moa (jag, Ruth och Josef som Ruth bor med) för att äta lite tacos och fira hennes första avklarade dag på det nya jobbet. Egentligen var det inte så mycket firande men det var en bra anledning till att äta tacos! Som vanligt när man äter tacos fortsätter man äta även om man blev mätt på den första tallriken. Yes, vi åt och åt och gott var det!
När jag kom hem la jag in tränings skorna direkt i väskan hehe idag måste jag definitvt träna!
Väntar så lydigt medan ett foto till bloggen tas
No mercy, dig in folks.
Moas egengjorda goacamole är inget att leka med!
Den förtjänar ett pris så god den är!
Igår kom nog vintern till Dublin, så sjukt kallt var det!
Tacka värmeljus vettja!

The impossible has happen!

Igår pratade jag med pappa lite snabbt i telefon.
Han kom med goda nyheter, han sa att de nu har bokat biljetter till Dublin! Om jag ska vara helt ärlig trodde jag aldrig det skulle hända. Visst de har pratat om att hälsa på men de har så himla mycket för sig där hemma att jag aldrig trodde att de skulle hitta tiden att faktiskt åka över. Men nu är flygbiljetter köpta och 8 december är de här och stannar till söndag. Ååh vad jag längtar, längtar att visa dem hur jag har det här, alla coola restauranger och fina platser att gå till! Jag ska sätta mig ner och göra ett schema :)
Jag hoppas att jag och Ruth då kommer ha ett eget place och att nytt jobb är klirrat! Hoppas Hoppas Hoppas!
¨

Monday morning it´s a love hate battle

Jag kanske var lite väl optimistisk igår. När klockan ringde 05.40 var jag inte så kaxig längre, måndagar är inte så roliga trots allt. Det enda ljusa stunden på morgonen som jag längtar till är havregryns gröten på morgonen! Varje morgon kl 08.30 så kan ni räkna med att jag sitter med den framför mig, häller lite kanel och mumsar i mig den omnomonomnom.
Tanken var att träna efter jobbet men på väg till bussen kom jag på att jag inte hade några skor med mig! Åh så dumt! Det får helt enkelt bli att jogga istället när jag kommer hem, måndagen måste börja bra sen kan det bara gå utför ;)

Sunday 16/10

Den här söndagen har jag inte gjort något vettigt, precis som en söndag ska vara! Jag gillar söndagar. Vissa hatar de för att det är måndag nästa dag men jag har inget emot måndagar heller. Kanske därför jag har lärt mig uppskatta söndagar ;)

Jag var med Filip och Christian på Carluchios (det stavas verkligen inte så, ingen aning hur det stavas!) där vi åt jätte goda paninis. Italiensk mat är nog min favorit mat (och mammas;). Sen gick vi och handlade mat för ikväll som nu Christian till lagar och jag och Filip står och kollar på som stöd. Såg en helt galet stor pumpa i mat affären, kolla på bilden där nere!

Tanken var att jag och Christian skulle gå till The Cake Cafe efteråt, vilket är ett rätt känt Cafe, (www.thecakecafe.ie) det är även känt för att vara gömt och svårt att hitta. Tacka google maps i iphonen. Tyvärr var det stängt så vi satte oss på Lemon istället där vi åt en crepe med mörk choklad mmmm gott! Vi såg även en björn hund utanför stället, han var hur stor och gosig som helst! Jag klappade den och kallade den the beardog. Vet inte om ägarna uppskattade det nu när jag tänker på det i efterhand..


Saturday Cinema

Ikväll var planen att gå ut och dricka lite drinkar men i sista sekund ändrade vi oss, vaskade alla andra och åkte och för att se en bio.
Real Steel, lite löjlig emellan åt men hey det är ju en robot film ;) Jag gillade den!

Blogg tönt som jag blivit har jag laddat ner appen blogg.se och bloggar på väg hem från bion :p


Moes last supper at HP

Idag är sista dagen för Moe på HP. Den lilla gottemajan har hittat ett nytt jobb och börjar redan på måndag!
Kommer sakna dig här Moa, jag undrar hur detta ska gå. Ingen mer som kan väcka mig på bussen på rätt hållplats. Igår var inte Moa med på bussen och jag och Ruth vaknade panikslagna när vi hade åkt 3 stationer för långt! Så vi hoppade av, muttrade något och svor tyst för oss själva och knallade långsamt tillbaka igen. Får nog börja sätta ett alarm som väcker mig på bussen!
Eftersom det var sista lunchen för Moa på HP idag var det tvunget att bli något annat än matlåda eller soppa med bröd ;)
Inget emot soppa med bröd, jag äter det varje dag för att det är så himla gott! :)

Thursday, right side of the week

Nu är inte helgen långt borta! När väl onsdagen är över kommer helgen med raketfart, det gillar vi! Eftersom jag räknar fredagar som helg kan man nästan säga att torsdagar är som en fredag? Yes? No?
Igår när jag kom hem från jobbet tog jag på mig träningskläderna direkt och gick ut och sprang min 1 mils runda i Phoenix Park. Var tvungen att få bort all mat från igår! Förvånansvärt var stegen lätta och det kändes som att jag flög fram (antagligen såg det ut precis tvärtom).
Efter min runda kom två kompisar över och vi hade filmkväll hemma hos mig. Det är jätte mysigt att ha filmkväll hemma så länge mina flatmates håller sig borta. Vilket de gjorde igår, hela kvällen :)

The green hornet, rolig film :)

Additional photos from London

Ivona var sjukt snabb med att lägga upp bilder på dropboxen! Trodde jag verkligen inte, du slutar aldrig att förvåna mig kära syster :)
Mötte även upp min och Ivonas barnvakt när vi var små! ;)

Food Food and more Food

Igår var helt galet hur mycket jag åt! Jag minns inte sist jag åt så mycket, eller jag vet aldrig om jag ätit så mycket!
Jag vet inte riktigt vad som hände men aptiten tog aldrig slut. Jag kom hem från jobbet och gick och handlade direkt, igår var det rätt kul att handla för jag hade massa ideér om vad jag kunde laga för maträtter (när jag säger massa så menar jag i det här fallet typ 4 olika).
¨¨
Eftersom jag inte hade något planerat på hela kvällen så tänkte jag att jag skulle hinna med massa, som att måla naglarna, blogga, skriva klart mitt CV. MEN så blev inte fallet!
Jag började med att laga mat, en maträtt som en kompis Marcel har lärt mig! Tack Marcel :) Rätten är simpel, koka pasta, stek bacon, stek pasta tillsammans med bacon och häll över 2st ägg och stek allt tillsammans. Det blir såååå gott! Jag gjorde dock för mycket mat så jag la hälften till matlåda tills imorrn (idag) men det slutade med att jag åt upp den tänkta matlådan också. Sen så blev jag galet sugen på pannkakor så jag ställde mig och rörde om en smet sådär 7,8 på kvällen och åt upp 5st pannkakor med nutella!
Efter all denna mat blev jag jätte trött och hamnade i matkoma och gick och la mig och somnade :p
¨¨
När jag vaknade i morse så var jag fortfarande mätt!
Från produktion till färdighet

Tiffany :D

Jag glömde ju lägga upp den här bilden! Såg en Tiffany bil i London också, det komiska var att alla smycken som jag hade på mig den dagen var därifrån ;) Looooove Tiffany!

Weekend in London

Igår kom jag hem från en London weekend. Det var hur kul som helst! Vi hann med en del på en och en halv dag, shoppade, kollade på slottet, såg big Ben, London eye, åt god mat. Dock så hann vi aldrig åka till Nothing hill och inte heller gå på marknaderna och de mysiga gatorna men nästa gång jag flyger över stannar jag 3-4 dagar så det inte blir så stressigt :)
Tanken med den här resan var ändå att möta upp min syster och mamma. Jag märkte verkligen hur mycket jag hade saknat de när jag träffade dem! En kort träff men en fin sådan!
Dock så fick jag inte så bra bilder, de bästa bilderna är på Ivonas system kamera, ska få de bilderna snart men än så länge så får ni kika på dessa!
¨¨¨¨¨¨

Fick en födelsedagspresten av Vonisen när vi kom till hotellet!

Gissa om jag blev glad när jag såg att det var från Marc Jacobs!
Älskar Marc Jacobs grejer!

Ännu gladare blev jag när jag såg att det var den här väskan!
För man kan ha den som en ryggsäck och en vanlig väska.



Dags för lite shopping! En till favorit affär att skriva upp på listan "Pull and Bear"



Eftersom Primark inte finns i Schweden var detta ett måste för mamma och Ivona :)
Jag tror att Pennys i Dublin och Primark i London är samma kedja.

Hittade ett mysigt café :)




Sen kommer lite bilder som man måste ta kort på när man är i London!

- Röd buss

- Slottet


- Telefonkjosk

- Big Ben


Som sagt de bra bilderna kommer snart! (Ingen press Ivona, men gärna snart ;))


Dublin today, London in the evening

Ikväll flygs det till London. Jag har aldrig varit där så det ska bli kul att åka dit. Det är så himla lätt, billigt och tar inte alls lång tid att flyga så frågan är varför detta inte har gjorts tidigare!?
Igår "packade" jag. Jag har typ inte med mig någonting, väskan är nästan tom.
Det jag har med mig är ett par jeans, de kläder jag har på mig, underkläder, laddare, tandborste och pass. Jag gillar att packa så för det betyder att jag måste shoppa för att kunna ha på mig något vilket i sin tur betyder att jag får plats med massa nytt i väskan! Score!

Butlers hot chocolate drink

Igår kväll åkte jag hem till Christian för att vi skulle ha en filmkväll, när jag kom in i lägenheten var ingen där, han var sen. När han sedan kom hem efter ett litet tag hade han köpt en chokladkaka från Butlers choklad (den bästa chokladen här på Ireland) och så hade han köpt choklad därifrån som man gjorde varmchoklad av. Säga vad man vill men gör någon något sånt för mig så kan jag inte vara sur.
Det var jääätte gott, mmmmm!

Morning meeting with the recruiter

Imorse fick jag sovmorgon! Med sovmorgon menas att jag kunde gå upp kl 7.30am istället för 5.40am vilket är en jätte lyx i vardagen :) Jag var så utvilad när jag gick upp att det kändes som att jag hade sovit igenom hela dagen, rätt sjukt för 7.30am är ganska tidigt det med egentligen.
Denna sovmorgon fick jag eftersom jag skulle ha ett möte med en rekryterare kl 9am. Jag var så pigg på morgonen att jag gjorde scrambled eggs, så gott!
Mötet med rekryteraren gick i alla fall bra tror jag. Han hade en tjänst öppen, han skulle ringa det företaget efter vårt möte för att se om de vill träffa mig för en intervju och återkomma till mig sen. Han gav mig också en mall på hur ett "sälj CV" ska se ut. Han sa att om jag följer den mallen kommer jag få väldigt många samtal från företag. Jag ska därför sätta mig ner på måndag och skriva ihop ett "Sälj CV".

Nordic party

Idag har varit lite mycket att stå i på jobbet. Inte så mycket på morgonen kanske men precis innan lunch och efter. Tiden bara flyger iväg när man har mycket att göra och jag kom på att jag har ju inte bloggat idag!!
Nu har jag bokat biljetter till mig, Ruth och Moa för en Nordisk fest. Det kommer spelas nordisk musik (hoppas på de bra låtarna), serveras lax, skagenröra, dansk pölse och andra rätter från norden. Nice säger vi till det!
Ska bli kul att gå på någon annorlunda fest så att det inte blir samma visa varje helg. Den här festen är dock 22 oktober, ett tag kvar. Men biljetterna är beställda så ingen återvändo :)

London is getting closer!

På fredag åker jag till London, jag längat sååå. Det är bara 3 dagar kvar om man räknar bort den här dagen!
Jag ska bara ha med mig handbagage och mamma ska ta med sig några skor och kläder till mig hemifrån så jag vet inte hur mycket jag kommer kunna shoppa, i värsta fall får jag ta på mig allt jag köpt :p
Men det jag ser mest framemot är att få träffa min syster och mamma, saknar de så himla mycket, shoppingen är inte alls lika viktigt längre!

Weekend 30 Sep - 2 Okt

Den här helgen har varit grymt bra trots att det regnade hela helgen nån stop!!


Tanken var att vi skulle gå på oktober fest men kön var hur lång som helst och regnet öste ner!


Så vi stog utanför festen där de hade all mat och andra goda grejer!
Det var inte heller helt fel ska ni veta, åt goda Créps..



..lite godis..

vet inte riktigt vad det här brödet heter men det var jätte gott!!

Tryckte även i oss varsin korv när vi ändå var i farten!



Efter all mat och drick stod toalett högt upp på listan men kön dit var också oändligt lång så det blev närmare att gå hem istället ;)
Denna lördag blev en samla-vuxen-poäng-lördag.
Vi gick till en bar som hette The Library pub. Det är precis som namnet säger att det är, det är en pub som ser ut som ett bibliotek. Det var rätt coolt, gammal brittisk inredning, när man kommer in så är det en gammal gubbe i receptionen som hälsar på en och man går upp för en trappa. Där inne är det rätt tyst så man pratar i normal samtalston medan man dricker drinkar. Jag gillade stället, väldigt chill!
Efter Library pub gick vi och åt middag på ett fint ställe och satt där rätt länge.
Sedan gick vi till en annan pub och stannade där en liten stund för att sedan ta taxin och åka hem.
Eftersom lördagen blev så lugn var man pigg och fräsch på söndagsmorgonen!
Jag och Christian var själva hela söndagen och det var helt perfekt!
Gick och åt frukost på "The bagel café", de har jätte goda bagels och jätte många olika att välja mellan!
Sen blev det dags för bio! Vi gick på den tidigare bion 15.30 men det passade perfekt för när filmen var slut så var det fortfarande kvar mer av söndagen!
Jag gillade den här filmen jätte mycket verkligen, den var mysig, rolig, och ibland så ville jag gråta (men det är nog bara jag :p)
Efter bion gick vi och handlade mat för att göra TACOOOS! Min favorit maträtt genom tiderna!
En hel helg av regn och söndagen slutade såhär, inte illa. Jag kommer nog aldrig förstå mig på det här vädret i Ireland, det känns som det börjar bli varmare nu. Jag har på mig mindre kläder nu än vad jag hade i juli månad.
Det blev till och med över så att jag kunde ta med mig till lunch idag.
Mmmmmmmmmmmmmmmmmm :)